HOME / BUREAU / WIJ GAAN CIRCULAIR

WIJ GAAN CIRCULAIR, SAMEN MET DE BNA

VDNDP onderschrijft van harte de campagne ‘Wij gaan circulair’ van de BNA.

 

Vanuit onze rol als uitwerkend architectenbureau kunnen wij bijdragen aan toekomstbestendig bouwen. Onze focus ligt op slim bouwen. De kunst is te zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is. Daardoor kunnen, in het team van de ketenpartners, goede en duurzame keuzes gemaakt worden.

 

We werken, zowel intern als extern, altijd vanuit teams. We maken per project inzichtelijk wat wenselijk, haalbaar en noodzakelijk is. De beste oplossing is een maatwerk oplossing. Dit noemen we onze ‘Methodiek voor Maatwerk’. Door ons integratief vermogen kunnen we, samen met architecten, aannemers, ontwikkelaars, adviseurs, eigenaren en gebruikers, van bouw- en beheeropgaven, hoe complex ook, een kloppend geheel maken. Daardoor wordt BIM meer dan bouw informatie modelling of bouw informatie management. BIM wordt bij ons Business Information Management. Wij bieden integrale ondersteuning door inventief na te denken en met onze intrinsieke betrokkenheid onze ketenpartners te verbinden.

 

Hierdoor kunnen wij de 5 principes om te bouwen aan een circulaire economie met volle overtuiging en van harte onderschrijven!