Werken bij VDNDP

Werken bij VDNDP betekent je tanden kunnen zetten in uitdagende projecten. VDNDP is een gedreven club mensen die plezier hebben in nét even anders kijken.
Die vindingrijkheid en een persoonlijke benadering maken ons werk leuk en spannend. Samen blijven we altijd leren.

Vacature Specificatie (deskundige) B&U

De trend is dat we alles steeds specifieker en explicieter willen weten en digitaal beschikbaar willen hebben. Dan is er iemand nodig die dat vastlegt. Deskundigheid is daarbij belangrijk, net als een integrale benadering, goede software en kwalitatieve content. Met ontwikkelingen als de Wet kwaliteitsborging, de Omgevingswet, het consumentendossier en thema’s zoals duurzaamheid en circulariteit gelooft VDNDP erin dat het goed op orde hebben van de specificaties noodzakelijk is. Want je kunt niet iets aantonen of hergebruiken wat niet goed is beschreven.

Daarom zijn we op zoek naar jou als uitbreiding van ons team!

Bekijk hier onze vacature Specificatie (deskundige) B&U

Vacature Bouwkundige (Revit modelleur)

Kom jij ons team in Zaandam of Enschede versterken als Bouwkundige (Revit modelleur)?

Heb jij interesse in bouwtechniek? En vind je modelleren in Revit leuk? Wil je werken aan gave, diverse projecten? En snap jij dat het bouwkundige detail een goed gebouw maakt? Ben je op zoek naar een fijne plek om te werken met leuke collega’s? En geloof jij dat in samenwerking de sleutel tot succes en plezier zit?

Met onze methodiek voor maatwerk maken wij onze projecten in teamverband tot een succes. In de geest van de creatie en met besef voor de uitvoering werken we bij VDNDP vanuit bouwtechnisch vakmanschap met veel plezier aan uitdagende projecten. Van detail tot overzicht. Slim doorontwerpen. Van SO tot UO. Om zo te komen tot een integraal afgestemd ontwerp. Volledig in Revit conform de laatste standaarden.

Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk hier onze vacature bouwkundige.

Ben jij een optimistisch ingestelde realist met liefde voor ontwerpen, engineeren en/of specificeren?
We horen graag van je!