HOME / VERHALEN/ WELKOM NIEUWE VDNDP’ERS 

WELKOM NIEUWE VDNDP’ERS

Even voorstellen… Afgelopen maandag hebben wij vier nieuwkomers verwelkomd binnen Team VDNDP: Ilse Luijer, student Built Environment aan de Hogeschool Utrecht; Samuel Brouwer, afstudeerder van de Hogeschool Inholland; Floor Oude Sogtoen en Büsra Berber, bouwkunde studenten van het Saxion in Enschede.

 

VDNDP draagt graag bij aan de ontwikkeling van deze studenten en hecht veel waarde aan kennisdeling. De ervaren VDNDP-ers kunnen coachen op vakinhoudelijk gebied om het vakmanschap bij deze toekomstige vakgenoten te vergroten.

Ilse Luijer: ‘Ik zit nu in mijn tweede jaar Built Environment op de Hogeschool Utrecht. Ik vind het fijn dat ik de kans krijg om een kijkje te nemen in dit bureau, het is namelijk erg leerzaam om werkzaamheden in de praktijk te zien. Er heerst een prettige sfeer bij VDNDP en iedereen helpt elkaar waar nodig. Op het bureau werken veel verschillende mensen met verschillende expertises, zodat ik een goed beeld kan krijgen van wat mij interessant lijkt.’

 

Samuel Brouwer: ‘Tijdens mijn afstudeerstage bij VDNDP ga ik een onderzoek uitvoeren naar het ontwikkelen van een modulair houtbouwsysteem voor de woningbouw. Dit ga ik toetsen binnen een project van VDNDP waar ik een uitwerking van het systeem in het ontwerp verwerk. Van het onderzoek en het proces schrijf ik mijn scriptie, waarmee ik mijn bacheloropleiding bouwkunde wil afronden. Naast mijn onderzoek leer ik graag VDNDP en de mensen beter kennen. Ik hoop met mijn onderzoek VDNDP nieuwe inzichten te geven en kijk uit naar de leerzame tijd die ik hier mag besteden.’

 

Floor Oude Sogtoen: ‘Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar van de studie HBO bouwkunde en komend half jaar ben ik één van de stagiaires bij VDNDP. Ik ga het komende half jaar meewerken aan het uitdagende project Attendiz in Hengelo. Ik heb hier erg veel zin in omdat ik van dichtbij kan zien hoe dit project opgepakt wordt en welke stappen er van begin tot eind genomen worden om tot een mooi resultaat te komen. Ik voel me nu al erg welkom binnen het bureau en hoop op een leerzame, productieve en gezellige tijd!’

 

Büsra Berber: ‘Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding HBO Bouwkunde. Het komende haf jaar ga ik stage lopen bij VDNDP. Ik mag meewerken aan het project: ‘t Wooldrik in Borne. Het is een groot project met verschillende onderdelen waar ik veel van kan leren. Het komende half jaar wordt een zeer leerzame, uitdagende, maar ook een leuke periode voor mij!’

 

Wij wensen Ilse, Samuel, Floor en Büsra heel veel succes!