29 jan WELKOM NIEUWE VDNDP’ER

Onlangs hebben we weer een nieuwe collega mogen verwelkomen binnen team VDNDP: Kilian Mol.

Kilian is net afgestudeerd aan de TU Delft en gaat als bouwkundige/ontwerper bij VDNDP aan de slag.

‘Na het afronden van mijn master architectuur aan de TU Delft, wilde ik mij verdiepen in het technisch uitwerken van een architectonisch ontwerp – iets waar VDNDP veel ervaring en kennis in heeft. VDNDP werkt in samenwerking met verschillende partijen aan een grote diversiteit van projecten. Als bouwkundig ontwerper bij VDNDP zal ik mij bezighouden met de uitwerking van deze projecten en ervaring op mogen doen in de verschillende fases van het ontwerpproces. Bij VDNDP ben ik verwelkomd door een team waarbij plezier in het werk en aandacht voor elkaar voorop staan. Ik verheug mij erop dit team te versterken en een bijdrage te mogen leveren aan de bijzondere projecten.’

We zijn blij met deze versterking van ons team in Amsterdam!