HOME / VERHALEN/ WELKOM BIJ VDNDP

WELKOM BIJ VDNDP

Even voorstellen… Afgelopen maandag hebben wij vier nieuwkomers verwelkomd binnen Team VDNDP: Robert Bruggeman als bouwkundige, Chiel Vlutters als BIM minor student, Dwayne Martina en Wesley Wielenga als stagiaires van de opleiding bouwkunde op Hogeschool Saxion en de Hogeschool van Amsterdam. Wij hebben deze kersverse VDNDP’ers gevraagd om zelf te vertellen wat zij precies gaan doen bij VDNDP.

Robert: ‘Bij VDNDP ga ik de functie van bouwkundige vervullen, en zal ik als modelleur gaan werken aan bouwkundige projecten. Daarnaast houd ik mij bezig met van alles wat te maken heeft met nieuwe BIM-technieken. Aan mijn enthousiasme zal het niet liggen, ik voorzie een leuke maar vooral een leerzame tijd tegemoet!’

 

Chiel: ‘Het komende half jaar ga ik voor mijn BIM-minor een onderzoek doen bij VDNDP naar Geografische Informatie Systemen (GIS). Ik heb er super veel zin in om met iedereen samen te werken en het bedrijf te leren kennen!’

 

Dwayne: ‘Het onderwerp architectuur prikkelt mij elke keer weer om meer kennis van dit vakgebied te vergaren. Mijn leergierige houding zorgt ervoor dat ik ook breder en verder kijk. Daardoor ben ik mij meer gaan verdiepen in de technische kant van architectuur. Mijn doel is om bij VDNDP mijn kennis op dat gebied te versterken.’

 

Wesley: ’Als student architectuur hoop ik veel te leren van ervaren VDNDP-ers die vakinhoudelijk veel kennis hebben. Ik wil graag mijn sterke punten inzetten en verbeteren en mijn zwakke punten sterker maken. Daarnaast biedt de horizontale organisatie extra kansen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.’

 

Wij wensen Robert, Chiel, Dwayne en Wesley heel veel succes en plezier! 😊