02 mrt VDNDP groeit

VDNDP groeit!

Vandaag hebben we het huurcontract getekend voor ons nieuwe kantoor in Enschede! Trots zijn we op ons nieuwe kantoor: Het Brouwhuis in Enschede. Daar waar vroeger Grolsch haar vakmanschap heeft getoond, kunnen wij dat vanaf 1 april doen met ons vakmanschap. Het kantoor is gevestigd waar vroeger de ketels stonden. Het ruwe beton en de oude tegeltjes zijn nog zichtbaar.
Zo hebben we met dit nieuwe kantoor in Enschede, zoals met ons kantoor in Amsterdam aan de Lijnbaansgracht (een oude klokkengieterij), twee kantoren in industrieel erfgoed. Vanuit deze historische context werkt VDNDP aan projecten waar wij de verbinding leggen tussen ontwerp en realisatie met onze aanpak en intelligente gebouwmodellen.

In ons nieuwe kantoor is ruimte voor groei: in Enschede hebben we een jong, ambitieus en enthousiast team dat we graag willen aanvullen met een ervaren bouwkundig modelleur. Vakmanschap op het gebied van bouwtechniek; goede Revit-skills en goed kunnen communiceren zijn onderscheidende vaardigheden.
Maar bovenal zijn we op zoek naar een collega die zich herkent in onze kernwaarden en principes: eerlijk, ambitieus, positief kritisch en enthousiast. Kortom een versterking voor ons team in de volledige breedte. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: Mail: mwools@vdndp.nl | Tel: 06-23745738