08 sep VDNDP groeit, groei jij met ons mee?

VDNDP groeit en daarom zoeken wij nieuwe mensen voor de vestiging in Enschede! We zoeken een bouwkundige die in teamverband met plezier aan complexe projecten werkt en de technische uitwerking verzorgt.

Waarom VDNDP?

  • Vrijheid: We hebben geen managers die bepalen wat er moet gebeuren. We regelen alles samen, dus ook jij hebt hier invloed op. VDNDP voelt als je eigen onderneming!
  • Impact: Doordat we compact georganiseerd zijn, heb je veel invloed op onze organisatie en kun je snel veel betekenen voor het team.
  • Flexibiliteit: Wij zijn ervan overtuigd dat de vrijheid van flexibel werken veel oplevert. Wil jij een keer wat later starten? Of moet je een keer wat eerder weg? Jij bepaalt dit zelf in overleg met je team, zodat voor jou de juiste work-life balance wordt gevonden.
  • Lef: VDNDP biedt je een stimulerende omgeving waar je met een gezonde dosis lef en doorzettings vermogen kunt groeien en waar jouw ideeën kunnen bijdragen aan de groei van VDNDP.

 

Word je enthousiast van deze korte introductie en zie jij jezelf bij ons werken?

Laat dan je gegevens en motivatie achter. We komen graag met je in contact om verder te praten over jouw en onze toekomst. Voor meer info, zie www.vdndp.nl


Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Marc Wools via mwools@vdndp.nl of +31 (0)85 75 000 77.