HOME / PROJECTEN / TUDOR CASTLE

TUDOR CASTLE

met de Dura Vermeer Midden West

In de eerdere fases heeft VDNDP voornamelijk gewerkt aan de woningen binnen TudorPark. Nu komt er ook een statig appartementengebouw met 31 luxe, ruime, gasloze appartementen: Tudor Castle. Kenmerkend voor het gebouw is de Engelse Tudor stijl met de kapvorm met dwarskapjes, de markante schoorstenen en donkere raamkozijnen met slanke roedeverdeling. Door de verdiepingshoge ramen geniet je volop van het groen en de markante wijk die het gebouw omringd. Het gebouw is ontworpen door Heren 5 architecten.

 

In opdracht van ontwikkelaar en bouwer Dura Vermeer Bouw Midden West heeft VDNDP de engineering (DO/TO/UO) verzorgd in nauwe samenwerking met de werkvoorbereiding. Een bijzonder aspect binnen dit project
is de prettige samenwerking.

 

We trekken als VDNDP en Dura Vermeer op als een gezamenlijk engineeringsteam. Ieder doet telkens een eigen stuk waarbij we elkaar helpen, kennis delen en zorgen dat de BIM modellen en de output goed zijn. We leggen immers de basis voor een goede uitvoering.

 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de werktekeningen daarna zal de uitvoering worden opgestart. Wij kijken uit naar de realisatie van dit bijzondere project!

 

Impressie: Dura Vermeer Bouw Midden West & Heren 5 architecten

START – OPLEVERING
2018 – 2021


OPDRACHTGEVER PROJECT

Dura Vermeer Midden West


BVO

n.v.t.


OVERIGE PARTIJEN

Heren 5 Architecten


ONS PROJECTTEAM

Wouter Zwerink
Mahmud Akkoc
Mustafa Dolmaci