07 feb TRAINING GEDRAGSVOORKEUREN MET INSIGHTS

Afgelopen week hebben Robert Bruggemanen Anita Cattier, in hartje Utrecht, een interactieve training gevolgd, gegeven door Janine van Grevenstein – van der Vorst van HetTrainingsbureau.nl.

Als VDNDP gebruiken we Insights om het zelfbewustzijn van de VDNDP’ers te vergroten en houvast te hebben bij het samenstellen van onze projectteams. Doordat medewerkers hun eigen kleur en die van hun collega VDNDP’ers kennen, kunnen teams beter functioneren en presteren.

Voorafgaand aan een Insights training vul je een vragenlijst in, dit resulteert in een persoonlijk- en team profiel. Elke VDNDP’er krijgt in de eerste periode dat hij of zij in het bureau werkzaam is de mogelijkheid dit profiel te laten maken. Tijdens een training krijg je inzicht in je eigen voorkeuren voor gedrag, maar ook in het voorkeurgedrag van je collega’s.

Robert Bruggeman, bouwkundige bij VDNDP: ‘Het was een hele gave en inspirerende training. Ik vond het heel bijzonder om mijn eigen profiel te lezen omdat ik mij er volledig in herkende. Ook leuk om deze herkenning te zien bij mijn collega en de andere deelnemers!’