HOME / VERHALEN/ TEAMDAG VDNDP

TEAMDAG VDNDP

Het was weer zover, onze jaarlijkse teamdag. Een dag waar we met elkaar kijken hoe VDNDP functioneert en wie we als VDNDP willen zijn. We waren te gast in het oude Postkantoor van Enschede. Dit kantoor wordt getransformeerd tot de nieuwe VUE Bioscoop, een project waar wij in opdracht van Explorius samen met Nijhuis Bouw aan werken.

Ons bureauteam ‘Handboek’ heeft de afgelopen maanden vol enthousiasme gewerkt aan de structuur van onze organisatie. Het doel is dat VDNDP een efficiënte, innovatieve, plezierige en veilige werkomgeving biedt, waaraan iedereen kan bijdragen. In Het Handboek staat wat onze drijfveren zijn, hoe we de zaken bij VDNDP aanpakken en wat daarvan het resultaat is.

 


Fred Alebregtse, projectleider bij VDNDP: ‘Het is goed om te merken dat er in zo’n dag geen verschil merkbaar is tussen de twee vestigingen. Het is één team en dat is hartstikke knap. Ook was het leuk te merken hoeveel creativiteit we in het team hebben wat zeer inventieve tandwielconstructies heeft opgeleverd.’

 

 

Het was een inspirerende dag, met discussies in kleine teams, een groepssessie, muzikaal vermaak en ‘Fred’s Draaiparadijs’. Een goede manier om te kijken hoe wij samen kunnen zorgen voor een VDNDP dat door alle VDNDP’ers gerund wordt en een VDNDP dat effectief bloeit en groeit omdat iedereen kan deelnemen. Een mooie uitdaging, die we met z’n allen aangaan. Om met Johan Cruijff te spreken: “Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen”, vanuit de overtuiging ‘Winnen doe je met zijn allen’.

 

Marc Wools, projectleider bij VDNDP: ‘Dergelijke dagen zijn zeer waardevol. Met elkaar bespreken hoe we samen willen werken. Iedereen krijgt hier een platform om VDNDP sterker, leuker en beter te maken. Een energieke dag vol enthousiasme!’

 

Stéphanie Palmboom, bouwkundige bij VDNDP: ‘Ik vond het een leerzame en leuke dag met het hele team. Het is mooi om te zien en te ervaren hoe we met elkaar de koers van VDNDP bepalen! 

 

Wij hebben de dag samen afgesloten in het avondzonnetje met de welbekende vrijdagmiddagborrel en een Italiaanse maaltijd.

Op naar de volgende VDNDP teamdag!