HOME / VERHALEN/ TEAM VDNDP OP BEZOEK BIJ DE LOCHAL IN TILBURG M

TEAM VDNDP OP BEZOEK BIJ DE LOCHAL IN TILBURG

Afgelopen vrijdag hebben wij weer een interessante Teamdag gehad. Een dag waar we met elkaar kijken hoe VDNDP functioneert en wie we als VDNDP willen zijn. Deze keer vond deze Teamdag plaats op een wel hele bijzondere locatie, namelijk ons ‘eigen’ project de LocHal in Tilburg!

Een project waarbij de prijzen maar blijven binnenstromen. Afgelopen maand is het zelfs uitgeroepen tot World Building of the Year tijdens het World Architecture Festival, een enorme eer. Dus zeer de moeite waard om samen als Team VDNDP dit prachtige gebouw met eigen ogen te bewonderen.

 

De dag begon met een inspirerende rondleiding in de LocHal door onze collega’s Henco Bakhuis, Nico Hesseling en Marc Wools (gewerkt aan de LocHal). Daarna hebben wij, onder genot van een hapje en drankje bij Smeer ‘m, meerdere discussies gevoerd over de vraag hoe wij samen kunnen zorgen voor een VDNDP dat effectief bloeit en groeit. Dat willen we bereiken doordat iedereen kan en mag bijdragen, teamwork maakt topwerk.

 

Na het inhoudelijke deel van onze Teamdag hebben wij een bezoek gebracht aan Doloris’ Meta Maze in Tilburg. Het grootste kunstdoolhof van Europa. De Volkskrant: ‘In een anoniem groot pand – het voormalige postkantoor van Tilburg – heeft Karmanoia, een kunstenaarscollectief uit Berlijn, met lokale hulptroepen veertig themakamers ingericht, die knap onlogisch aan elkaar zijn verbonden. Surrealistisch apekooien, dat dekt misschien nog het meest de lading.’ Een echte aanrader! 😉

 

Wij hebben de dag samen afgesloten met een borrel en een walking diner op de Rooftop van Doloris! Kortom, een echte Teamdag!