11 jul Team VDNDP brengt een bezoek aan Monnikenberg

Afgelopen week heeft Team VDNDP, Mahmud Akkoc, Mustafa Dolmaci, Fred Alebregtse, Wouter Zwerink, een bezoek gebracht aan het project Monnikenberg in Hilversum, samen met Raymond Gerritsen van Aalberts.

Dit project bestaat uit 53 huur- en 24 koopappartementen, naar een ontwerp van Jan Bloemendal. In opdracht van Aalberts heeft VDNDP het ontwerp uitgewerkt van het VO tot en met het UO. Voorafgaand aan de start is samen met Raymond het totale proces stap voor stap besproken, om het maximale BIM resultaat te behalen. Wij kunnen samen concluderen dat dit uitstekend gelukt is. Team VDNDP is trots op deze samenwerking en het resultaat!

Fred Alebregtse, senior projectleider bij VDNDP: ‘Middels een weg door het bos kwamen wij aan bij de locatie, waar de drie woontorens stralen in de kleuren die passen bij de omgeving. De stallingsgarage onder de woontorens is half in het terrein verzonken en vormt een natuurlijke overgang van bebouwing naar natuur. Vanuit de appartementen heb je ook prachtig uitzicht op de weilanden en het bos, de bewoners zijn bevoorrecht om hier te kunnen wonen!’

Dronebeelden: Aalberts