HOME / PROJECTEN / SINGER THEATER

SINGER THEATER

met KRFT ARCHITECTEN 

Het Singer Theater in Laren wordt vernieuwd. VDNDP is door KRFT architecten gevraagd de technische uitwerking van het DO en Technisch Ontwerp, inclusief het schrijven van het bestekboek en de projectleiding op zich te nemen. Het ontwerp is door ons uitgewerkt in Revit.

 

Het theater is gekoppeld aan de villa van het Singer museum. In de villa zullen ook een aantal ingrepen worden gedaan. Het horeca deel is de schakel tussen theater en museum.

 

Het werk is in juli 2015 aanbesteed en VDNDP heeft van de aannemer IBB Kondor de opdracht haar te ondersteunen met het Uitvoeringsgereed Ontwerp en de Uitvoerings fase. Hierdoor is VDNDP de constante factor in het proces, waardoor kennis en informatie optimaal geborgd blijven.

 

“KRFT architecten heeft goede ervaringen in de samenwerking met VDNDP. In de huidige markt is het erg prettig om samen te werken met een partij die veel ervaring heeft in het werken aan complexe opgaven. Er is brede kennis in het bedrijf aanwezig die flexibel in te zetten is. Bovendien wordt die kennis goed ingezet om het architectonisch concept uiteindelijk te vertalen in een realiseerbaar project. Kortom wij zijn erg tevreden met de plezierige en succesvolle samenwerkingen die we tot nu toe hebben gehad en hopelijk zullen er in de toekomst nog veel volgen.”
Oscar Vos, architect van KRFT

START – OPLEVERING
2013-2017


OPDRACHTGEVER PROJECT

Stichting Singer Memorial Foundation


BVO

4.600 m2


OVERIGE PARTIJEN

KRFT architecten, Hollands Licht, Van Rossum raadgevende ingenieurs, Unica installatietechniek, Lisoba Beheer bv, LBP Sight, Royal HaskoningDHV Nederland