vue-bioscoop-enschede
  • VUE Bioscoop Enschede

    Een voormalig postkantoor uit 1960 in het hart van Enschede is omgebouwd tot een bioscoop met negen zalen. VDNDP heeft het ontwerp van Barcode Architects uit Rotterdam technisch uitgewerkt.

    Expertise

    Engineeren

    Soort gebouw

    Utiliteit

    Gebruik

    Recreëren

    Opdrachtgever

    Explorius Vastgoedontwikkeling

    Plaats

    Enschede

    BVO

    n.v.t.

    Start - oplevering

    Projectleider VDNDP

    Nico Hesseling

    Over VUE Bioscoop Enschede

    Monumentale elementen, zoals de vensters met glas-appliqué in de buitengevel, hebben een nieuwe plek in het gebouw gekregen. Het doel was om de bioscoop een transparante uitstraling te geven en een gave plek te creëren, midden in het centrum van de stad. 

    Vorige
    Volgende
    slider-afbeelding
    slider-afbeelding
    slider-afbeelding

    Het project is uitgevoerd door Nijhuis Bouw in samenwerking met Explorius Vastgoedontwikkeling.

    Onze samenwerkingspartijen
    voor dit project:

    Architect

    Barcode Architects

    Aannemer

    Nijhuis Bouw

    Deze VDNDP’ers vertellen je graag meer: