• MST Bereidingsapotheek Enschede
 • MST Bereidingsapotheek

  Het Medisch Spectrum Twente heeft een nieuwe bereidingsapotheek. De opdracht was ‘realiseer de mooiste apotheek’. De opdrachtgever is zeer tevreden met het resultaat. VDNDP heeft het bestek geschreven en met 3D BIM-modellen de 2D tekenwerk output gegenereerd.

  Expertise

  Specificeren | Engineeren

  Soort gebouw

  Utiliteit

  Gebruik

  Zorg

  Opdrachtgever

  Medisch Spectrum Twente (MST)

  Plaats

  Enschede

  BVO

  1500 m2

  Start - Oplevering

  2022 - 2023

  Over het project MST Bereidingsapotheek

  Op de positie waar zich de voormalige Centrale Sterilisatie afdeling (CSA) bevond is er ruimte ontstaan voor de nieuwe bereidingsapotheek. Deze ruimte biedt ook plaats voor een magazijn, koelcel, kantoren en een cleanroom. Vanuit de samenwerking met Croonwolter&dros, Trebbe en het MST heeft VDNDP bijgedragen aan dit mooie project.

  Tijdens de werkzaamheden is er met behulp van de 3D modellen zowel interne als externe afstemming geweest voor model- en clashcontroles en coördinatie. Hierdoor is het niet alleen de mooiste, maar ook een goede apotheek gerealiseerd.

  Kort na de officiële oplevering van de afdeling zijn ook de digitale revisiestukken en modellen opgeleverd en in gebruik genomen door het MST. Zo kunnen ze efficiënt en integraal beheer op ruimteniveau uitvoeren.

  Vorige
  Volgende
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding

  Onze samenwerkingspartijen
  voor dit project:

  Installatietechniek

  Croonwolter&dros

  Aannemer

  Trebbe

  Deze VDNDPers vertellen je graag meer: