HOME / PROJECTEN / OP DE WAL

Op de Wal

met Domijn 

De twee, ‘enigszins’ saaie en sombere appartementengebouwen Op de Wal in de wijk Zuiderhagen, hebben een grote opknapbeurt gehad. De gevel is helemaal gemoderniseerd en verdeeld over verschillende panden zijn nu dertig appartementen gevestigd. Alle panden hebben een eigen uitstraling zodat de straat zijn historische karakter behoudt. Wat nieuw is, zijn de winkelruimtes op de begane grond, dit zorgt voor meer doorloop van het winkelend publiek. De Walstraat is door de renovatie veranderd in een levendige buurt met kleine winkels, horeca en bijzondere architectuur.

 

In opdracht van Woningcorporatie Domijn en in samenwerking met Andre Beumers Architect en NOHNIK architecture and landscapes heeft VDNDP gewerkt aan het project: Op de Wal. Deze partijen waren samen verantwoordelijkheid voor het ontwerp tot en met de vergunningsaanvraag. Binnen het team heeft VDNDP de bouwkundige uitvoering verzorgd.

START – OPLEVERING
2015-2017


OPDRACHTGEVER PROJECT

Woningcorporatie Domijn


BVO

n.v.t.


OVERIGE PARTIJEN

Andre Beumers Architect, NOHNIK architecture and landscape


ONS PROJECTTEAM

Henco Bakhuis
Rutger Schunselaar
Wouter Zwerink