10 jan ONS PROJECT IN DE SCHIJNWERPERS!

Vorige maand stond in de Cobouw een artikel over ons transformatieproject: “Oud postkantoor Enschede wordt bioscoop”. Het monumentale postkantoor midden in het centrum wordt getransformeerd tot negen bioscoopzalen, horeca en kantoren.

In samenwerking met Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. en Nijhuis Bouw B.V. heeft VDNDP het definitief ontwerp tot en met het uitvoeringsgereed ontwerp gemaakt. Wij zijn trots dat wij dit monumentale gebouw, ontworpen door architect Frans Dingemans, nieuw leven in mogen blazen. Door deze transformatie blijft het gelukkig behouden. Met de aanpassingen en toevoegingen voor de nieuwe functies ontstaat een zorgvuldige compositie van oude, nieuwe, staande en liggende volumes. Een echte aanwinst voor de binnenstad van Enschede.

Een leuke bijkomstigheid is dat dit project op loopafstand is van ons nieuwe kantoor in Enschede. Zo kunnen wij geregeld even een kijkje nemen op de bouw! 😊

Impressies: Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. en VDNDP

Lees hier het hele artikel van Cobouw: https://www.cobouw.nl/utiliteitsbouw/bouwbericht/2019/12/oud-postkantoor-enschede-wordt-bioscoop-101280098