04 feb ONS PARTNERTEAM WORDT VERSTERKT

We hebben ons partnerteam versterkt met Jeroen van ’t Rood, Mahmud Akkoc en Jeffrey Truijens

Op 1 februari is bij de notaris officieel vastgelegd dat VDNDP drie nieuwe partners heeft. Per 1 januari 2022 vormen Jeroen van ’t Rood, Mahmud Akkoc en Jeffrey Truijens nu samen met Wouter Zwerink, Don van Dasler, Marc Wools en Wilma Visser het partnerteam van ons bureau.

We vinden het belangrijk om in goede tijden te investeren in de toekomst. Met Jeffrey, Jeroen en Mahmud ontstaat er een nieuwe dynamiek en voegen we nieuwe kennis en ervaring toe aan het partnerteam.

Mahmud hebben we in 2007 leren kennen als stagiair. Hij is daarna van werkstudent doorgegroeid naar projectleider van grote complexe utilitaire projecten. Zijn inhoudelijke kennis en talent om grip te houden in uitdagende situaties dragen bij aan de realisatie van bijzondere projecten.

Jeroen was in 2013 één van de eerste VDNDP-ers op de locatie Enschede. Hij is van bouwkundige doorgegroeid naar projectleider in voornamelijk de grondgebonden woningbouwprojecten. Zijn rust, overzicht en aanstekelijke enthousiasme zijn de motor achter langdurige samenwerkingen.

Jeffrey werkt sinds 2020 als informatie & proces specialist bij ons. Zijn drang om processen te verbeteren, informatie te beheersen en steeds te zoeken naar de beste oplossing, zorgen er voor dat VDNDP robuust en wendbaar blijft.

VDNDP is trots en blij met deze nieuwe partners. Samen gaan we de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Een introductie van onze nieuwe partners