15 dec NIEUWE SAMENSTELLING DIRECTIETEAM VDNDP VORMT BASIS VOOR DE TOEKOMST

Marc Wools, momenteel al partner, zal vanaf 1 januari 2021 aantreden als directeur. Marc is sinds 2016 werkzaam bij VDNDP en heeft, samen met vele collega’s, al mooie projecten gedaan zoals de LocHal in Tilburg en het ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Hij zal vanaf volgend jaar samen met Don van Dasler en Wouter Zwerink de directie van ons bureau vormen. MarcMet ons leuke en kundige team gaan we samen een mooie toekomst tegemoet. We willen graag op een fijne manier samenwerken met alle partijen, zodat onze projecten integraal goed worden ontworpen. Samenwerken is daarbij de sleutel”.  

Het toetreden van Marc tot de directie gaat samen met afscheid van Wim de Pagter. In 2007 stond Wim de Pagter samen met Don van Dasler aan de wieg van VDNDP. In de afgelopen 14 jaar is VDNDP, mede door de inzet van Wim, uitgegroeid tot een volwassen bureau.  We zijn Wim dankbaar voor alles wat hij voor VDNDP heeft betekend in de afgelopen 14 jaar.  

We hebben veel vertrouwen in de toekomst en zijn blij dat Marc deze mooie stap kan maken. Met deze stap zet VDNDP in op de doorontwikkeling van het bureau en richt het de blik op de toekomst. Zo werken we verder in TEAMWORK, om van onze projecten TOPWERK te maken.