HOME / BUREAU / MVO

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Kernwoord voor ons bureau is ‘zorgvuldigheid’.

Dit reikt verder dan alleen binnen ons bureau.

 

 

Habitat for Humanity
We zijn sinds de oprichting in 2007 actief betrokken bij Habitat for Humanity. Sinds 2015 zijn we lid van de Business Club. Don van Dasler gaat 2 keer per jaar als teamleider op bouwreis.

 

Brancheverenigingen
Als bureau zijn we actief lid van de brancheverenigingenBNA (Bond van Nederlandse Architecten) en de BNB (Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen). Don van Dasler is lid van de BNA werkgroep ‘Techniek & regelgeving’.

Wilma Visser vertegenwoordigt de BNA in het bestuur van de stichting STABU en is actief lid van de BNB.

 

Kennis delen
Kennis delen is een maatschappelijke taak. Vandaar dat we altijd plek hebben voor stagiaires. Ze worden actief begeleid.

 

Archikidz
VDNDP sponsort sinds 2016 Archikidz in Enschede . Dit doen we d.m.v. het doneren van een geldbedrag en ons als vrijwilliger in te zetten op de dag zelf.

 

Koffie
Wij drinken koffie van Café del Mar. Door deze koffie te kopen steunen wij met €0,75 per kilo koffie (het dubbele van de next best ‘fairtrade’ Max Havelaar-toeslag en een veelvoud van de meeste andere fairtrade concepten) het project in Chiapas, Mexico. Eerder hebben wij het project in Tucur, Guatemala gesteund. De Stichting Solidaridad beheert de bijdragen.

 

Energie
Per 2 juni 2017 is ons kantoor in Amsterdam volledig overgegaan op energie uit wind via leverancier Greenchoice.