HOME / PROJECTEN / MELKWEG AMSTERDAM

DE MELKWEG 

MET GEMEENTELIJK VASTGOED AMSTERDAM

VDNDP heeft gewerkt aan groot onderhoud van het pand van de Melkweg aan de Lijnbaansgracht 234a te Amsterdam. In verschillende fasen is gewerkt aan isoleren en herstel van het dak, vervangen van kozijnen en herstel van gevels.
De uitdaging lag vooral in het handhaven van het bestaande gevelbeeld. Hiervoor is bij de houten kozijnen gekozen voor inhaakkozijnen met een door monumentenzorg goedgekeurde detaillering. Voor de stalen kozijnen is gebruik gemaakt van renovatieprofielen van ODS.

 

”We werken al enige tijd met tevredenheid samen met VDNDP. Als ik terugdenk aan de eerste ontmoeting (met Don van Dasler), aanvankelijk om af te tasten wat we voor elkaar kunnen betekenen, ontstond er al snel een “klik”. Dat is nog steeds het bindmiddel in alle projecten die ik met VDNDP (met Fred Alebregtse maar ook met Don) doe. Wat VDNDP bijzonder maakt, is het goed luisteren naar wat de opdrachtgever wenst (meestal het einddoel) en dit op een heldere manier uiteenzet op papier. Het constant verfijnen van de vraagstelling tijdens een proces maakt het zo prettig om met jullie samen te werken.

Ik heb altijd het gevoel dat er grip is op een project!” 

 

Nenad Bakula, Vastgoedadviseur Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam.

START – OPLEVERING
2012-2015


OPDRACHTGEVER PROJECT

Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam


BVO

n.v.t.


OVERIGE PARTIJEN

HCB Bouw | Toekomstbouw