VDNDP geeft gastcolleges

16 okt gastcolleges op Saxion, de HVA en HHS

VDNDP geeft regelmatig gastcolleges op een aantal hogescholen in Nederland.
Marc Wools en Wouter Zwerink gaven deze week op het Saxion in Enschede college over ‘het ontwerpen van een detail’. Hij namen de studenten mee in het proces van idee van de architect tot uitvoeringsgereed detail. Daarbij lieten ze zien hoe dat in zijn werk gaat met Revit en BIM.
Een week eerder waren Arjen Seffinga en Fred Alebregtse te gast bij de Hogeschool van Amsterdam (HVA) voor een college over de wereld van BIM. Derde jaars studenten Bouwtechnische Bedrijfskunde kregen inzicht in het samenwerken met BIM. BIM kan een succes worden met team, lean en BIM.
Op de Haagse Hogeschool (HHS) gaat Koen Lubbers colleges geven aan studenten in een bijzondere vorm. De studenten gaan meewerken aan het gebouwbeheermodel van hun school in Revit. Dus vanuit een hele concrete opdracht en een bekend gebouw de kneepjes van het vak leren en de wereld van BIM leren kennen.
VDNDP ziet het geven van (gast)colleges als deel van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij hebben, net als alle partijen in de bouwketen, baat bij goed opgeleide en gemotiveerde professionals.