HOME / PROJECTEN / DIERGENEESKUNDE – LANDBOUWHUISDIEREN

FACULTEIT DIERGENEESKUNDE – LANDBOUWHUISDIEREN

met DDvW – IAA ARCHITECTEN 

Het project omvat de vernieuwbouw van de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht, de hoofdafdeling Landbouwhuisdieren. De afdeling bestaat uit een stallencomplex, een OK-afdeling, kantoren en onderwijsruimtes. Daarnaast is er een grote garage. Veel onderwijs wordt op locatie gegeven.

Door VDNDP is de projectleiding verzorgd, het tekenwerk en het bestek geleverd.

 

“Diergeneeskunde in Utrecht is een project waarbij de volgende kernwoorden gelden: grootschalig, complex, dynamisch, veeleisend, financieel uitdagend en echt een project van de lange adem. De mensen van VDNDP zijn in staat geweest hier van begin tot einde een dominante rol te spelen in bouwkundige uitwerking en projectmanagement. Zij zijn de constante factor binnen het project geweest die het gezelschap van architecten, opdrachtgever, gebruikers en uitvoerende partijen tot een samenhangend, resultaatgericht team voor de diverse deelprojecten heeft doen samenwerken. Dit gebeurde immer op vakbekwame, correcte en transparante wijze en heeft geleidt tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Werken met VDNDP is plezierig op het persoonlijke vlak en professioneel op het zakelijke vlak. Ik vind dat de mooiste combinatie voor een succesvol project.”

 

Ben Noorman, directievoerder DDvW-IAA Architecten

START – OPLEVERING
2001-2009


OPDRACHTGEVER PROJECT

Rijks Universiteit Utrecht


BVO

15.000 m2


OVERIGE PARTIJEN

IAA architecten | Van Wylick Architecten | Van der Weide van Bragt | Van Heugten