28 aug EVEN VOORSTELLEN…

Afgelopen maandag hebben wij twee nieuwe stagiairs mogen verwelkomen binnen Team VDNDP: David Kikkert en Maik Groenia. Beiden studeren ze aan de Hogeschool van Amsterdam en zullen de komende zes maanden ons meehelpen in de projecten.

VDNDP heeft zowel in Enschede als in Amsterdam altijd ruimte voor twee stagiaires/afstudeerders. Wij helpen graag bij de ontwikkeling van onze jongere vakgenoten. Het zijn immers onze toekomstige collega’s.

David Kikkert: ‘Mijn doel bij VDNDP is om mijn vaardigheden in het technisch uitwerken van projecten te perfectioneren. Daarnaast kijk ik er erg naar uit om het komende halfjaar de werksfeer te mogen proeven. Ik hoop dat dit, in combinatie met het werken in teamverband, ervoor zal zorgen dat dit een geslaagde stageperiode gaat worden.’

Maik Groenia: ‘Ik ben derdejaars student aan de Hogeschool Van Amsterdam (HVA). Tijdens mijn periode bij VDNDP kijk ik er naar uit om mijn kennis te verbreden op het gebied van bouwtechniek, BIM, Revit en Dynamo. Daarnaast lijkt het me erg leuk om als team samen te werken aan de uitdagende projecten.’

Veel succes met jullie stage!