18 aug EVEN VOORSTELLEN…

Deze week verwelkomen wij twee nieuwe stagiairs binnen Team VDNDP: Samet Tintin en Bunyamin Durdabak, beiden bouwkunde studenten van de Saxion University of Applied Sciences in Enschede.

VDNDP draagt graag bij aan de ontwikkeling van deze studenten en ziet dit als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. De ervaren VDNDP-ers kunnen inhoudelijk coachen en hiermee de interesses prikkelen en het vakmanschap van deze toekomstige vakgenoten vergroten.

Samet: ‘Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding bouwkunde op de Hogeschool Saxion in Enschede. Het komende half jaar zal ik als stagiair aan de slag gaan bij VDNDP. Dit zal een erg leerzame en uitdagende periode zijn, waarin ik mezelf nog beter wil ontwikkelen.’

Bunyamin: ‘Ik ben een 3de jaars bouwkunde student aan het Saxion in Enschede. Het komende half jaar zal ik bij VDNDP stage gaan lopen. Mijn doel is om in deze periode zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren en te ervaren. VDNDP is het perfecte bedrijf voor mij aangezien het een erg innovatief bedrijf is. Voor mij is het ook van belang dat ik kan samenwerken met architecten binnen mijn stagebedrijf. Mijn persoonlijke doel is namelijk om zelf ook architect te worden. Genoeg redenen dus om hier een leerzame en leuke periode van te maken!’