14 jul EVEN VOORSTELLEN….

Afgelopen maand hebben wij twee nieuwkomers verwelkomd binnen Team VDNDP: Sjoerd de Roij en Myrusha Victoria. Sjoerd zal als ontwerper/bouwkundige bij VDNDP aan de slag gaan en Myrusha als bouwkundige.

We zijn blij met deze versterking. De lopende én de nieuwe projecten die er aan komen maken uitbreiding van ons team nodig. Beide zien ze ons bureau als een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen en ervaring op kunnen doen in vrijwel alle fases van het ontwerp- en bouwproces. Samen gaan we ervoor, teamwerk maakt topwerk!

Sjoerd: ‘De open bedrijfssfeer in combinatie met een verscheidenheid aan uitdagende projecten maken VDNDP een ideale plek om jezelf te ontwikkelen. Het feit dat je bij VDNDP in vrijwel alle fases van het ontwerp- en bouwproces ervaring kan opdoen werkt voor mij enorm motiverend. Elke dag is weer een nieuwe kans om in jezelf en het bedrijf te investeren, dit alles maakt VDNDP voor mij dé ideale werkomgeving. Ik ben blij en trots dat ik deel mag uitmaken van het team.’

Myrusha: ‘VDNDP is een bureau met veel verschillende projecten, waarbij kwaliteit, teamwork en plezier belangrijk zijn om duurzame projecten te realiseren. Ik ben enthousiast om als bouwkundige deel uit te gaan maken van dit team. Door de verschillende projecten kan ik mijn ervaring en kennis verbreden.’