Hembrug VDNDP

10 mei DE WENS OM TE ONTMOETEN VRAAGT OM ANDERE HUISVESTING VDNDP

Begin vorig jaar zijn we met ons kantoor in Enschede verhuisd. In Amsterdam hebben we de afgelopen 10 jaar ontzettend genoten van ons kantoor op de Lijnbaansgracht, midden in het centrum. In een prachtige, historische buurt. Maar met onze ambities voor de toekomst zijn we daar uit ons jasje gegroeid. En dus wordt het tijd voor een nieuwe plek. Een plek van waaruit we de Amsterdamregio nog beter kunnen bedienen. 

 Werkgevers gaan kantoorruimte schrappen.” Dat kopte NOS.nl eind januari. Ruim de helft van de bedrijven verwacht 20 tot 30% minder kantoorruimte nodig te hebben na de Corona-crisis.  

Ontmoeten  

Wij niet, wij gaan groter wonen. Juist de Coronacrisis deed ons namelijk meer dan ooit beseffen hoe belangrijk ontmoeting voor ons is. We werken integraal met onze opdrachtgevers en projectpartners. We willen die ontmoeting – op veilige afstand als nodig – kunnen faciliteren. Dé plek waar we samen met onze opdrachtgevers en projectpartners onze projecten succesvol maken. In een inspirerende omgeving. Een plek van waaruit we de Amsterdamregio goed kunnen bedienen en dus ook een plek die goed bereikbaar is.  

En wat hebben we een geweldige plek gevonden! Benieuwd waar we naar toe gaan? Op het Hembrugterrein. Op dit historische terrein betrekken wij eind mei een historisch pand. Op steenworp afstand van de A10, gratis parkeren voor de deur, met de pont bereikbaar vanuit Amsterdam of op de OV-fiets vanaf station Zaandam.  

Over het HEMbrugterrein 

Het Hembrugterrein is een van oorsprong 42,5 hectare groot fabrieksterrein met een unieke geschiedenis op een strategische plek achter de verdedigingslinie van de stelling van Amsterdam. Jarenlang was het eigendom van het Rijksvastgoedbedrijf en niet toegankelijk voor het publiek.  Sinds 2012 is het terrein in ontwikkeling tot een creatieve hotspot in de metropoolregio Amsterdam.  

Het complex heeft grote oude fabriekshallen, maar ook kleinere bijzondere gebouwen. En in een van die gebouwen vind je dus straks ook VDNDP. Ons pand staat in een groene omgeving en kijkt uit op het water van het NoordzeekanaalNaast bedrijfsruimte is er op het Hembrugterrein ook ruimte voor evenementen en festivals. En in de toekomst ook voor wonen en recreatie. Tevens doet het terrein al dienst als stadspark. Kortom, een bruisende plek waar we je straks graag ontmoeten! 

We blijven bereikbaar 

De komende weken bereiden we de verhuizing van kantoor Amsterdam voor. Maar uiteraard blijven we gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent en gaat ons werk gewoon door. Voor onze locatie Enschede verandert er niets.
We houden je hier tussentijds graag op de hoogte van de vorderingen met betrekking tot de verhuizing en ontmoeten je – als het straks weer mag – heel graag op onze nieuwe plek.