19 mei DE VERHUISVOORBEREIDING IS IN VOLLE GANG

De voorbereidingen voor onze verhuizing zijn inmiddels in volle gang. Want op 25 mei nemen we onze intrek op het Hembrug terrein. Maar voor het zover is, moet er nog het een en ander voorbereid worden.

Herbestemmen als rode draad

We vertelden al eerder dat we gekozen hebben voor een pand met geschiedenis op een historisch terrein. Het Hembrugterrein is ontwikkeld van productieterrein naar creatieve hotspot met bedrijfsruimtes en ruimte voor festivals en evenementen.
Maar niet alleen kiezen we voor hergebruik van bestaand vastgoed. Ook onze bestaande meubels uit het kantoor aan de Lijnbaansgracht krijgen een plekje in ons nieuwe kantoor. Zo herbestemmen we zowel het nieuwe pand als onze bestaande inventaris. Dus dat betekent: een hoop spullen inpakken.

Uitnodigende plek

Voordat we die spullen weer kunnen uitpakken op het Hembrugterrein, wordt daar nog even hard gewerkt om het pand op onze wensen te laten aansluiten. We laten het pand zo veel mogelijk in oorspronkelijke staat. Maar omdat de nieuwe plek vooral in het teken zal staan van ontmoeten, worden er wel aanpassingen gedaan aan de akoestiek en het inrichten van onze woonkeuken en de vergaderruimtes. Zodat het een uitnodigende plek wordt voor onze opdrachtgevers en onszelf om samen te werken aan de projecten die we doen.

Match met de buren

Ons nieuwe gebouw heet het Schaftlokaal. Het was dus voorheen een kantine op het Hembrugterrein. Later vestigde er een technisch tekenbureau. We zitten straks samen onder een dak met Els Roseboom – Fashion & Pattern Design. Feitelijk leveren zij hetzelfde type diensten als wij, alleen dan aan de modewereld. Een mooie match dus op een historische plek.

We blijven bereikbaar

Tijdens de verhuisvoorbereidingen blijven we uiteraard gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent en gaat ons werk onverminderd door.
We houden je hier tussentijds graag op de hoogte van de vorderingen met betrekking tot de verhuizing en ontmoeten je – als het straks weer mag – heel graag in onze nieuwe pand.