HOME / DE MENSEN /WILMA VISSER

WILMA VISSER

PARTNER / SPECIFICATIEDESKUNDIGE

+31 (0)85 30 188 03 – 0651540870
wvisser@vdndp.nl

 

‘Sinds de oprichting in 2007 werk ik bij VDNDP, als bestekdeskundige en sinds 2018 ook associate partner. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond, ik heb architectuurgeschiedenis gestudeerd aan de RU Utrecht, benader ik mijn werk onderzoekend. Van het klassieke bestekschrijven, waarbij het bestek een contractstuk is in een specifieke fase van het project, vind ik het een inspirerende uitdaging om de rol en de vorm van het specificeren in andere contractvormen en in een steeds verder digitaliserende bouwsector te onderzoeken. Vanuit denkwerk èn vanuit de praktijk, in concrete projecten gewoon beginnen, en zo steeds verder komen. Daarom ben ik vanuit VDNDP ook buiten de deur actief, o.a. als bestuurder namens de BNA bij de stichting Stabu.

 

Daarnaast wil ik als mens en als professional, zo veel ik kan, bijdragen aan een duurzame wereld. Bij keuzes die er zijn is het één van de perspectieven die ik belangrijk vind en mee laat wegen.

 

Naast het vakinhoudelijke vind ik het ook fijn om bij te dragen aan en deel te zijn van VDNDP als bureau. VDNDP als plek waar mensen met plezier werken, gestimuleerd worden zich te ontwikkelen en zo als team optimaal bij te dragen aan de realisatie van mooie en goede projecten.’