16 jun DE LOCHAL WINT DE EUROPA NOSTRA AWARD, TEAM VDNDP IS TROTS!

De Lochal heeft deze week de Europe Nostra Award in ontvangst genomen, de award voor bijzondere restauratie- en transformatieprojecten van hoge kwaliteit. Eerder won de Lochal al de NRP Gulden Feniks, een Dutch Design Award. En op het World Architecture Festival werd de Lochal afgelopen najaar uitgeroepen tot World Building of the Year.

“Innovatieve ontwerpoplossingen voor duurzaamheid dragen bij aan het welzijn van de bezoekers, waarbij veel aandacht besteed is aan het gebruik en verdeling van ruimte. Door het publieke karakter is de LocHal een ontmoetingsplaats voor de inwoners van Tilburg geworden, en heeft het daarmee bijgedragen aan de revitalisatie van de gehele Spoorzone van Tilburg”, zo laat de jury weten.

Wij willen het hele team: Civic – Public ArchitectureInside Outside – Petra BlaisseBraaksma & Roos ArchitectenbureauMecanooBINX SmartilityDonkergroen B.V.ArupGemeente Tilburgde Bibliotheek Midden-BrabantSeats2meet.com en Stevens Van Dijck van harte feliciteren met het winnen van deze award. Teamwerk maakt topwerk!