26 mrt CONTROLES ONDER CONTROLE

We vinden het belangrijk dat VDNDP-ers zich kunnen blijven ontwikkelen en onderscheiden, zowel op competenties als op kennis. Op onze Teamdag in oktober vorig jaar presenteerden we ons gloednieuwe VDNDP Opleidingstraject. Ontwikkeld om ons bureau en onze mensen robuust en wendbaar te maken. Deze week was de aftrap van de eerste DNA sessie met als onderwerp: Controleren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij VDNDP en om gedurende ons werkproces daar blijvend aandacht voor te hebben is het belangrijk om met de juiste mentaliteit en op geplande momenten het werk te controleren. Door met dit onderwerp te starten, wordt tevens direct duidelijk waar we op moeten letten bij andere onderwerpen, zoals ontwerpen en modelleren.  

We hebben de opzet bedacht vanuit 2 trajectbegeleiders, die ervoor zorgen dat alles binnen de tijd en de gestelde kaders werd voorbereid, 2 coaches, die inhoudelijk kennishouder zijn op dit onderwerp binnen VDNDP en een werkgroep, die de verdere uitwerking en presentatie verzorgen richting alle collega’s. 

De werkgroep heeft de collega’s op een heldere en inspirerende manier meegenomen in wanneer er gecontroleerd moet worden, door wie en welke hulpmiddelen we binnen VDNDP hiervoor beschikbaar hebben. Verder ontstonden er direct ideeën om het nog beter en slimmer te doen. Hiermee gaan we aan de slag in verbetersprints. De collega’s waren erg enthousiast en volgende week start alweer de voorbereiding voor de volgende DNA sessie 

Word je hier als lezer enthousiast van en wil je ook deel worden van ons VDNDP teamWe staan altijd open voor een gesprek! Neem contact op met Marc Wools (mwools@vdndp.nl).