HOME / PROJECTEN / BUIKSLOTERHAM KAVEL 4A

BUIKSLOTERHAM KAVEL 4A

met Ymere

Buiksloterham, een industrieel bedrijventerrein in Amsterdam Noord, wordt getransformeerd tot een circulaire stadswijk gericht op wonen en werken.

 

Het project Buiksloterham Kavel 4a bestaat uit enkele bedrijfunits en 93 sociale huurappartementen verdeeld over acht verdiepingen. Het ontwerp van Kavel 4a is van MEESVISSER.

 

Onze opdrachtgever Ymere realiseert dit complex in co-making met aannemer HSB Bouw B.V. Wij verzorgen de bouwkundige uitwerking. Samen met het engineeringsteam is in het DO een integraal technisch 3D BIM model gemaakt. Alle principedetails zijn besproken en geanalyseerd in samenspraak met de werkvoorbereiding. Dit om te borgen dat detailleringen maakbaar, bouwbaar en vooral ook in lijn blijven met de gewenste esthetiek. Uit het Technische model zijn de 2D stukken t.b.v. de aanvraag omgevingsvergunning gegenereerd. In deze fase heeft VDNDP ook een technische omschrijving in de STABU systematiek gemaakt.

 

Op dit moment zijn de werktekening nagenoeg afgerond en kan er gestart worden met de daadwerkelijke realisatie. Wij gaan door met de huurplattegronden. Na de oplevering zullen we het ASBUILT-model, voorzien van specifieke data die nodig zijn voor het beheer en onderhoud, overdragen aan Ymere.

 

Impressies: MEESVISSER

START – OPLEVERING
2017-2020


OPDRACHTGEVER PROJECT

Ymere


BVO

n.v.t.


OVERIGE PARTIJEN

MEESVISSER | Adams Bouwadviseur | Huygen | HSB Bouw | Cauberg-Huygen


ONS PROJECTTEAM

Wouter Zwerink
Fred Alebregtse
Marit de Groot