• TudorPark Hoofddorp

  In het TudorPark heeft VDNDP meegewerkt aan twee grote projecten. Binnen het nieuwbouwproject waren wij verantwoordelijk voor de engineering van 190 rijwoningen en appartementen. Bij project Tudor Castle (luxe appartementen) hebben wij de engineering (DO/TO/UO) verzorgd en werkten we samen met Dura Vermeer aan de werkvoorbereiding. Bij beiden stond de karakteristieke Engelse Tudorstijl centraal.

  Expertise

  Engineeren

  Soort gebouw

  Grondgebonden woningen

  Gebruik

  Wonen

  Opdrachtgever

  Dura Vermeer Bouw Midden West

  Plaats

  Hoofddorp

  BVO

  n.v.t.

  Start - oplevering

  2018 - 2021

  Projectleider

  Stéphanie Palmboom

  Over TudorPark

  TudorPark – woningen 

  In TudorPark is geen woning hetzelfde. Elk huis onderscheidt zich door bijzonder(e) metselwerk, schoorstenen, entreepoortjes, erkers en witaccenten. Het resultaat is een gevarieerd aanbod in type woningen, grootte en uitstraling.  

  Tudor Castle 

  Bij het tweede project is een statig appartementengebouw neergezet met 31 luxe, ruime, gasloze appartementen: Tudor Castle. Versieringen in het metselwerk en andere typische Tudorstijl-elementen zijn ook in dit complex verwerkt. 

  Bij beide projecten hebben we nauw samengewerkt met onder andere aannemer Dura Vermeer; als een gezamenlijk engineeringsteam. Ieder deed telkens een eigen stuk, waarbij we elkaar hielpen, kennis deelden en zorgden dat de BIM-modellen en de output goed waren. Door deze prettige manier van werken legden we de basis voor een goede uitvoering. 

  Vorige
  Volgende
  slider-afbeelding
  Impressie: Dura Vermeer Bouw Midden West & Heren 5 architecten
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding

  Onze samenwerkingspartijen
  voor dit project:

  Aannemer

  Dura Vermeer Bouw Midden West

  Architect

  Heren 5 Architecten

  Adviseur

  Nieman Groep

  Constructeur

  Adviesbureau Kaskon B.V.

  Deze VDNDP'ers vertellen je graag meer: