• Kapelstraat Emmen

  Kapelstraat Emmen is een bijzonder appartementencomplex dat zich kenmerkt door de ovale vorm. Het bestaat uit 30 huurappartementen, die worden voorzien met een bodemwarmtepompen, en een parkeerkelder. VDNDP heeft i.s.m. de betrokken partijen het ontwerp vanaf de aanvraag omgevingsvergunning verder uitgewerkt tot een technisch uitvoerbaar project.

  Over Kapelstraat Emmen

  Dit project is in navolging van de eerder door Brands Bouw B.V. gebouwde appartementencomplexen “de Boshof” en “Angelino” en het sluitstuk van de nieuwbouw in dit gebied. Het complex aan de Kapelstraat in Emmen is in opdracht van Over Vastgoed B.V. gebouwd. Het ontwerp komt uit handen van BBAW.

  VDNDP heeft i.s.m. de betrokken partijen het ontwerp vanaf de aanvraag omgevingsvergunning verder uitgewerkt tot een technisch uitvoerbaar project. Het bijzondere aan het project is natuurlijk de vorm, met de uitdagingen in duidelijk gemaatvoerde modellen en tekenwerk voor de uitvoering. De HSB gevels en gevelbanden zijn in een vroeg stadium van de bouw geplaatst en gebruikt als bekisting voor het storten van de breedplaatvloeren.

  Tevens hebben wij Brands Bouw B.V. mogen ondersteunen in de BIM-implementatie in hun organisatie en aanpak als regisserende partij in een BIM-proces. Dit is door Brands Bouw B.V. en overige betrokken partijen omarmd en heeft geleid tot een prettige samenwerking.

  Vorige
  Volgende
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding
  slider-afbeelding

  Onze samenwerkingspartijen
  voor dit project:

  Aannemer

  Brands Bouw B.V.

  Opdrachtgever project

  Over Vastgoed B.V.

  Architect

  BBAW Bouwmanagement

  Constructeur

  Goudstikker de Vries B.V.

  Installaties

  Tabak Installatietechniek B.V./ Heetla Technisch tekenbureau

  Deze VDNDPers vertellen je graag meer: